Friday, 20 May 2011

Next move?

Somebody saeevvv meee~!!!

Diam tak diam, dah hampir sebulan aku x tulis paper kat blog aku. Bukan sajer2 x nak tulis, tapi kekurangan masa senggang akibat sibuk dgn segala bagai kerja lagha dan x der idea nak carut aper mjadikan aku rase malas nak bukak blog. So hari ni, iaitu hari terakhir aku menghabiskan my so-called "cuti semester seminggu" which is finally came to an end - aku pun gagahkan diri untuk melahar secarut dua dalam blog ni.

Aper jer yg aku nak tulis? Pasal ape yg blaku sepanjang period aku busy ni. Hurm byk btol pkara yg blaku spanjang sbulan mhilangkan diri ni. Dari konvo, final, meroyan, pikir psl nak keje dan btapa rinsernye siaran Astro skrg ni, kirenye banyak la sampai aku x der mase nak pikir pasal awek. Eh xder ke?? Hak3. Tepuk dada tanya facebook.

Papepun, aku telah banyak muhasabah diri sepanjang cuti ni. Aku pikir ape je yg aku dah buat slame ni yg buleh aku banggakan. Well, x banyak dan masih banyak lagi perkara yg aku blum lakukan. Since my last heart-to-heart conversation with Syed a.k.a Kak Pah (mattey kalau dier baca blog aku ni) I've just realized that me myself are getting too comfortable in my own box and was unwilling to explore outside it. *Sigh*

These so-called inconvenient truth finally makes me thinking on what is my next move in life.


Ape nak buat?? 

Macam mane nak mulakannye?? 

Most important, what changes do I need in life??


I dont know what to say. But the most certain fact is I must think and plan something about it. Because I realize that time is slipping away.