Friday, 15 April 2011

New Chapter!

Assalamualaikum w.b.t.


Dah lame aku x bg salam kat blog ni kan. Maklum la last entri adalah lebih kurang 2 bulan yg lepas. Ape jer yg ko buat Tsukasa?? Bz sgt ker sampai blog dah bsawang x update?? Sorang hambe Allah tu bertanya. Erm, agak la. Buzy download movie.. main game.. Bjalan sane sini.. Eh! Mane ade! Aku study la wei. 24 jam aku ngadap buku jek. Siapkan assignmen lg. Mane sempat nak pegi sane sini. Komitmen aku cume dihabiskan utk menelaah pelajaran jek. Final dah nak dekat k!

Praying Smiley Suchi giler kan statemen. Agak2 korang percaya x...?

Apepun, aku dah update skrg. So korang senyap dan baca jek ape yg aku nak tulis neh! Statemen diva mcm followers bratus padahal yg follow cume Alid jer la yg aku tau. Hak3. Lantak la. Ade haku kesah?? Aku x peduli pun same ade org baca or x, sbb aku sendri pun xpenah baca lepas publish!

Statemen pasrah! Slapped Smiley

Papepun, utk korg yg sangat gegeh bukak blog ni tunggu entri baru, korg mesti prasan yg blog ni tetibe jek buat propaganda baru. Warna mcm nak mati level contrastnyer. Smakin garang kaedahnye. X same dgn theme lame yg ala2 macam Gutenberg Bible kan.

Hurm, itulah sebabnye aku dh lame x update blog ne. Sbb dah bosan hari2 ngadap mende yg same jek. Font yg same. Gambo yg same. Ishh meroyan la aku camni! Then bile sumenye dah lebey kurang same, citenye pon xder bezanye la. Hari2 cite pasal mende2 yg aku rase agak kureng or xder langsung signifikan dlm hidup aku ni. Mane bleh tahan kan.

So malam td aku pun gegeh melawan rase kelesa dlm diri ni utk adjust ape yg ptot. Hasilnye, pueh jugak lar ati den! Pueh sbb korang sume akan bulau bijik mate bile baca. Loud Smiley

Ishh, knaper lahar benor post die yg tbaru ni. Kate korang selepas mbaca. Ntah la wei. Lepas dengar lagu Sedetik Lebih dari Anuar Zain camni la jadinye. Menoya x pepasal. Bhasenye dah la xleh blah kan. Hilang dah kesopanan adat timurnye dgn carotan segala. Wei aku bg salam td kann?? Post2 sebelum ni ade x? Tetibe jek jd riak x btempat.

Ok dah3 ckup2 ler meroyan ni cume post untuk testing2 jek. Saje nak tgk camne rupe post baru ni. Sambil2 tu warming up sikit ape yg patot. Hehe. Dah la aku ngantuk! Nanti sok luse aku post la mende len plak k.

ASTALAVISTA BEBEH~!

No comments:

Post a Comment