Friday, 15 April 2011

Kesah Chenta yg X der langsung Heppy Ending. (18SX)

Saper antara korang yg hidupnyer xpenah kenal erti cinta. Saper? Ko ker?? PROPAH SGT!! Even monyet pun pndai bcinta, inikan pula yg dah sebesor gorilla tuh. Sudah jangan berangan. Sume org tau cinta tuh aper, kalau x masakan gegeh lagu2 cinta bkumandang kat radio smpai korang mroyan biler dengar lagu Anuar Zain Sedetik Lebih tuh. Tol x? Blowing Kisses Smiley

Ishh, ape kes pulak tetibe jadik jiwang ni. Nak intro makwe baru ker? Tweeter itu bertanya. Makwe baru? X mampoo! Aku bukan nak bcrita tentang kehebatan cinta but merely quite to the opposite.

Ape persepsi org bilemane disebut tentang cinta? Suci, best, nikmat, indah, bulan, bintang dsbg. Tol x? Pendek kte mat2 jiwang dan minah2 rempit akan mengaitkan chenta dgn sume mende2 romantik, maklumlah tengah Love Smiley , namun akhirnye ape yg tinggal hanyalah romenn-ce. Tapi bukan realiti yg myedihkan ni jgak yg aku nak citer, sbaliknye aku nak citer ttg kisah2 cinta yg x kan ader heppy ending, yg x penah pun disebut dlm any love story kcuali Sex and The City 2.

Kesah Chenta Kaum Sejenis



Haha mesti most of my good frend dah agak tentang topic ni. Maklumla isu ni bukan pkara yg pelik dlm masyarakat Malaysia yg semakin pelik kecenderungan diorg nih. Sekarang ni laki bukan jer dh pandai men kayu tiga dgn pompuan len, tapi sesame laki pun diorg layan jugak. Cume dsebabkan Malaysian masih sensitif ttg isu neh so mende ni just menjadi aktiviti underground sajer. Bak kate kwn aku, siang pakai kopiah, mlm pakai G-string. Lebih parah kalau mereka ni pakai Thong! Scream Smiley

But untuk defend diorg, biar la aku katekan di sini yg mereka juga mempunyai hati dan perasaan sepertimana seorg lelaki straight yg selurus pembaris, bak kate Yusry KRU. Most of them tlibat dgn mende2 ni just for fun kaedahnye, nak cube2 sajerr, tapi akhirnye tjebak dan dah x mampu nak kembali ke pangkal jalan.

Big Smiley Lebih kurang jer mcm isap rokok jgak la, mule2 cube2 ajer last2 jadi addicted kan. Cume diorg ni advance sket, isap rokok idup pulak!

Ishh knaper tetibe agak 18SX nihh? Mereka yg berangan suci itu bertanya. Ellehh ko tuh mude lagi kehh?

Tapi ade jugak segolongan kecik yg menagih cinta pada kaum sejenisnye. Mharapkan supaya si jantan tuh setia padanye la kaedahnye. dan mengharapkan secebis kejujuran dari si dia supaya x curang kepada laki lain. KAEDAHNYER KAN. Crazy Drooling Smiley Touching mgalahkan citer hindustan, tapi laharnye mgalahkan M. Daud Kilau dlm citer Man Laksa.

Korang mampoo nak buat camni???

Motip nak mharapkan kejujuran padahal ko sendri propah 24 jam?? Cover mcm nak rak depan orang lain mengalahkan laki straight. Sebab tuh la muncul istilah straight-acting di dalam masyarakat gay. So memg x terkejut kalau USTAZ yg hari2 bagi ceramah or kelas agama pun boleh gegeh panjat kolej siswa. Dah kawen pulak tuh! Based on a true story k.

Camne kan penerimaan bini dier bile dpt tau yg die sebenarnye x mampoo nak buat laki dier bahagia..? Ape yg dier bleh buat. Sbb slalunye istri2 ustaz propah ni mharapkan suami diorg untuk membimbing mereka - syurga isteri di bawah tapak kaki suami kan. Tapi alangkah NERAKAnye hidup si isteri yg tpksa bkongsi kasih suami dengan suami org len or laki yg sebaya dgn anak mereka sndri. Kesian kan. Upset Smiley with Tissues Sepatutnye golongan2 camni dilarang kawen jek. Sebab menjerumuskan org lain ke dalam dose dier sndri. Lahar sgt!

So ape pilihan yg si isteri itu ada? Nusyuz? Fasakh? Tuh kalau la si suami tuh ngaku kan. Tapi kalau suami tuh feeling2 macam Ustaz Amirul n then masyarakat yg xtau pape ni pulak mcm biase jadi bzbody n then side dgn si suami, x ker haru nasib si isteri tuh?? Fuck You Smiley

Lagipun kalau korang perasan, mereka2 yg tjebak ni slalunye adalah mereka2 yg mjadi pujaan perempuan. So gegeh la sgt si die tuh nak mberi komitmen kat partner die, lebih2 lagi kalau muke dier ibarat model underwear. Even if the person claimed that he's loyal, how can u be sure of that? Laki same laki, mane ade prob mengandung ke ape kan utk kantoi? Plg teruk pun die kene pyakit klamin or AIDS, n by the time u know, you also have been affected by it. Sadis sgt kan?

Bak kate pelakon hindustan terkenal Kojol, "Ikutkan hati, jwbnye mati. Ikutkan rase, binasa jadinya. Ikotkan nafsu, lesu akhirnye." Btoi3 kate Upin.

So moral of the story, sedar ler yg bcintan dgn kaum sejenis x bawa ke mane lar. Mule2 jek nampak indah, tapi bak kte org, habis madu sepah dibuang. Dah ler hidup dilaknat Tuhan. Berbaloi keh?

Yg pastinye walau cmne setia pon ko pada si dier, if si dier tuh mampuh untuk mdapat lebih, die akan cari lebih. Sebab die sedar yg commitment is like... watever!

Plus there's no other method to bind ur relationship, unless u're in UK and even that u've to convert to Anglican that is. Tapi secara jujurnye, even untuk Elton John tuh x penah ade relationship len slain laki dier adalah sgt mustahil. The fact is, masing2 makan luar ok.


Gay-lyweds

Buktinye, aku penah tgk 1 episod cite Keeping Up With The Kardashians di mane ade sorg jantan ni yg dating dgn Kim ngaku yg die penah buat seks dgn Elton John mase die ade match kat UK. So konklusinye, wpun Elton John is legally married but its just meaningless in term of commitment and such. It's just for sharing the wealth rights legally between partners only.

Remember, LOVE and LUST are just the same thing in homosexual world. The only differences is that love can be exchanged from one another while lust is continuously maintained in the process.
Heart Ouchh!

So x payah nak meroyan lagi mengejar mende yg x kan blaku. Rose
Buangkan cinta2 terkutuk korang tuh, kalau ade. Sesungguhnye chenta yang tbaek adalah chenta pada yg SATU.
Oraait..??

4 comments:

  1. pnt aku mmbace'e .. haha . btw, menarik gak .. tp cyap nk tekankn nme ustaz amirul kn .. haha .. apsal? ade lelaki mnt kat ko kew? ngaAaa ~

    ReplyDelete
  2. hahaha kann. ishh xde lar cume byk sgt mende2 camni blaku kat sekeliling aku. sadis kan zaman skrg ni?

    ReplyDelete
  3. nak buat macam mane kan...dunia sekarang...yg straight pon belum tentu straight...sekali check bottom(if u know what i mean) hahaha

    ReplyDelete
  4. 2 yg bahaya tu. kebanyakannye straight-acting sajer. slalunye bile dh tau mesti dh t'lambat.

    ReplyDelete