Tuesday, 5 January 2010

Sakit ati siot

Aku sakit hati sangat mlm td dgn sorg hambe Allah nh.. Dah la aku memg xde mud mlm 2 dengan tragedi yg blaku kat uwais sgala.. then die pulak tetibe kol.. very the cherry on the top for my humiliation+tension+depression day.. then dgn tanpa segan silu die memulakan salam dengan "ape masalah ko nh?!!" pas2 mlahar2 pulak mcm aku curik laptop die ke ape.. just because aku pggil die nox kat fb.. motif???

ape motif die nak marah2 aku, just because of that?? masalahnye die 2 jantan sangat ke??!! die marah2 aku mcm la die 2lelaki sejati yg sgt2 anti-p***** segala.. tapi die sndri xsedar yang die pon wat yang sama gak!! mase die kat cnih dlu, n mase die kat d**** hr 2, die sedar x ape je yg die buat?? slama ni die tu suci sgt ke?? die ckp aku malukan die kt fb tp die sndri da memalukan diri die dgn mem***** kt sluruh wakil u malaysia xpe pulak! very the hipokrit!! die pk die sape, nak org hormatkn die as a gentlemen tp kat blakang die sndri yg melach sana sini.


aku memg btol2 thina dgn statement die 2.. just pggil cam2 pon nak marah gile b***, mcm la aku nh pelach murahan yg tetibe msj die ntah dari mane.. or mcm aku ade maki die kat fb jek.. m'aibkan sgt ke pggilan 2?? bleh je kalu die nk wat pjelasan ke ape ke kt fb 2kn, or just let that go.. mcm la kwn2 die nak publish mende 2dlm BH or melodi ke ape.. 2,3 org je kot yg baca mende 2.. or just delete it, n they will forget it eventually.. or just msj aku bg last warning ke ape ke, that's soo much better for me to accept it than give that explosion crap.. aku dgr pon sakit hati sgt.. mcm aku nh just memalukn die je.. bajet bagus plak.. kalah artis!


yg aku geramnye die 2 bukan j***** sgt pon!! tp perasan j*****, sampai nk pggil nox pon xbley. bknnye org ckp die p***** pon kalu aku pggil die g2.. e2 just kata panggilan je k! bkn tagline pelach ke ape.. die nk aku formal dgn die, ok fine! tp aku memg sentap gle die marah smpai cm2 skali.. mcm aku nh golongan2 yg hina n die nk cube smbunyikan dr kwn2 die yg knonnye "cool" ke watever, but at the same time die pon ala2 g2 gak!! coverina gile! propa jek lebih! aku rase j***** btol pon xde la selaha die 2..


it's what i am ok! i dont care kalu ko nk malu ke ape.. aku dah pnat nak cuba puaskn hati sume org.. in the end aku sdar, kte xkn dapat nk puaskan hati2 diorg, so just be what i think the best for me n if anyone cannot accept it, that's their problem!! i dont care.. aku xpndai nak jd everything for everyone.. aku da cube.. n last2 aku gak yg mrana.. mcm jgk die.. pnh x die jadi someone, or pk as someone else.. pnh die pk perasaan org len?

No comments:

Post a Comment